U bevindt zich hier » home » productions » stressfactor live
StressFactor LIVE is een geheel van openluchtfestivals op middelbare scholen. Onze doelen? Jongeren dichter bij live-muziek brengen en hen een pak praktijkervaring bezorgen in het organiseren van grote evenementen.

Organiseren moet je in de praktijk leren. Daarom rekenen we op de leerlingen(raad). Algemene coördinatie, artiesten opvangen, hulp bij licht en geluid, medewerking bij de opbouw van het podium, security, drank- en eetkramen inrichten, communicatie, … je neemt zelf de touwtjes in handen! Tips en tricks bezorgen we je in een uitgebreide werkbundel. Uit ons artiestenaanbod kies je zelf jouw festivalaffiche.

Op de festivaldag komt het StressFactor-team langs. We toveren de speelplaats om tot een leuke festivalsite met een podium, PA en heel wat randanimatie. De lesnamiddag maakt plaats voor een muziekfeest met drie fantastische bands en, als je dat wil, de lokale schooltalenten! Een bekende VJ praat het geheel aan mekaar.
 
Samen met partners als Maks!, VSK, Klasse, KBC, Red Bull Mobile … groeide StressFactor LIVE uit tot een stevig project dat ook in de (vakoverschrijdende) eindtermen kan kaderen.

Zin in een festival op jouw school?
Mail ons via het contactformulier en wij bezorgen je meer info!


Tot binnenkort?!
  • Open afbeelding sflive.jpg
De video wordt geladen!
De video wordt geladen!

Er zitten geen afbeeldingen in dit album!
Nicolas Lambrechts
Hemelshoek 235
2590 Berlaar
België
Tel.: 03 366 21 00
Fax: 03 366 21 50
E-mail: nicolas.lambrechts@deadline.be
Url: http://www.stressfactor.be
 
Crew
Event Support
Productions
Agency
© 2009 - 2021 Deadline | Disclaimer | Contact | Jobs | Sitemap - Webdesign door The Rising Castle